HOLZ-HER SZOLGÁLTATÁSOK

SZERVIZ

Online vagy helyszíni kiszolgálás. Számunkra nincs túl nagy távolság - az Ön lelkesedése a célunk!

Első osztályú szerviztechnikusaink gondoskodnak arról, hogy az Ön HOLZ-HER gépe azt nyújtsa, amit ígér. Az üzembe helyezés során gondoskodnak arról, hogy a telepítés és a próbaüzem zökkenőmentesen menjen. Ugyanilyen hozzáértőek a javítások és átalakítások során is, hogy gépe mindig megfeleljen az Ön aktuális igényeinek. Célunk mindig az, hogy ügyfeleink számára a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk. Fontos számunkra a nagyfokú rugalmasság és a problémamegoldó orientáció. Vegye igénybe online vagy helyszíni szolgáltatásunkat, csak mi adunk megújított garanciát az elvégzett javításokra és átalakításokra. A HOLZ-HER szerviz választása egy befektetés, amely megtérül!
 

Kapcsolatfelvétel

PÓTALKATRÉSZEK

Minőség a legapróbb részletekig - HOLZ-HER eredeti pótalkatrészek az Ön helyhez kötött faipari gépeihez.

A magas fokú vertikális integráció és szabványosítás, valamint a keresletnek megfelelő raktárkészlet garantálja a HOLZ-HER ügyfeleinek a szükséges pót- és kopóalkatrészek gyors elérhetőségét.

A HOLZ-HER pótalkatrészek a gépfejlesztéssel együtt készülnek, és ezért minden egyes modellhez optimálisan illeszkednek. És nem csak ez: a HOLZ-HER pótalkatrészek folyamatosan fejlődnek, a legújabb műszaki követelményekhez igazodnak, és így mindig a legkorszerűbbek. Csak a HOLZ-HER eredeti pótalkatrészei garantálják a HOLZ-HER gépek és rendszerek termelékenységét.

 

 

Kapcsolatfelvétel

KÉPZÉSEK

Egyéni képzési és oktatási program. A teljes know-how: rendszerüzemeltetés, szoftverprogramozás, karbantartás és ellenőrzés. 

 Kiképezzük alkalmazottait, hogy a lehető legjobb feltételeket teremtsük meg Önnek ahhoz, hogy a HOLZ-HER gépeinket optimálisan integrálhassa az Ön munkafolyamatába. Képzési ajánlataink a HOLZ-HER termékek általános témáit ölelik fel, vagy kifejezetten az Ön személyes igényeihez igazíthatók.

Az Ön igényeitől függően a képzéseket az ausztriai Voitsbergben, az USA-ban Mooresville-ben, Németországban Nürtingenben és/vagy az Ön telephelyén tartjuk. A HOLZ-HER oktatótermei a világ legmodernebb prezentációs technológiájával vannak felszerelve.
 

 

 

Kapcsolatfelvétel

Mindig ott van Önért: az Ön szakképzett tanácsadója

Támogatásra van szüksége? Szervizszakértőink szívesen adnak Önnek tanácsot

Akár egy sürgős kérdésre kell nagyon gyorsan választ kapnia, akár akut problémája van a rendszerével - mi mindig készséggel állunk rendelkezésére szóval és tettel. Szakértő szakembereink a lehető legnagyobb szaktudást és sokéves tapasztalatot kínálják Önnek. Szívesen foglalkoznak az Ön problémájával, és személyre szabott megoldást kínálnak Önnek. Ahhoz, hogy azonnal megkapja a megfelelő választ az illetékes szakértőtől, kérjük, töltse ki az alábbi űrlap mezőit.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

HOLZ-HER Termékvideók

Ismerje meg gépeinket

Itt megtekintheti termékvideóinkat, és további információkat tudhat meg a gépekről.

 

A videó oldalra