A WEINIG csoport

Gépek és berendezések tömörfa és faalapú anyagok feldolgozására.


 

Innovatív csúcstechnológia, átfogó szolgáltatások és rendszermegoldások egészen a kulcsrakész gyártóüzemekig: a WEINIG Csoport az Ön partnere, ha a tömörfa és a faalapú anyagok jövedelmező feldolgozásáról van szó. A WEINIG minősége és költséghatékonysága döntő előnyt biztosít Önnek a globális versenyben, legyen szó akár a kereskedelemről, akár az iparról.

Több mint 100 éves tapasztalat
  • 1914 - A vállalat alapítása
  • 1969 - Élszalagozó gépek
  • 1993 - CNC megmunkálóközpontok
  • 2010 - A HOLZ-HER GmbH a WEINIG csoport tagjává válik
Globális hálózatú és Ügyfélközpontú

Márkánkkal és technológiánkkal teremtünk hozzáférést ügyfeleinkhez, a partnerség pedig az értékesítés utáni értékesítésben mutatott erőnk révén jön létre.

Több mint 100 éves fejlődés

A HOLZ-HER impulzusokat ad, előremutató ötleteket dolgoz ki és a technológiai fejlődést hajtja előre, hogy hosszú távú mércét állítson fel.

HOLZ-HER: az ép környezetért

Innovatív gépgyártóként a HOLZ-HER elkötelezett a természet és a társadalom tudatos megközelítése mellett. BLUECOMPETENCESzövetség tagja

HOLZ-HER Termelés

Mint minden ipari vállalatnál, itt is a gyártás áll a vállalat középpontjában – itt itt készülnek az egyedi termékek sorozatban. A HOLZ-HER gyárban alkalmazott modern gyártási technikák meghatározzák a magas minőséget, a rugalmasság és a gazdaságos gyártási költségek szempontjából.Az alapvető gyártási kompetenciák vállalaton belüli megtartása a HOLZ-HER-nél elsődleges fontosságú.

HOLZ-HER Showroom

Tapasztalja meg az Önt inspiráló és meggyőző gépeket és technológiákat bemutatótermeink egyikében. . Hozzáértő tanácsadás és élő bemutatók a HOLZ-HER szakértőinktől, valamint betekintés a több mint 100 éves gépművészetbe - üdvözöljük a HOLZ-HER bemutató- és oktatóközpontban!

 

Szervezzen élő bemutatót

HOLZHER Németország

HOLZ-HER GmbH Großer Forst 4 72622 Nürtingen, Németország


További információért kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.
 

ÉRDEKLŐDÉS KÜLDÉSE

HOLZ-HER Termékvideók

Ismerje meg gépeinket

Itt megtekintheti termékvideóinkat, és további információkat tudhat meg a gépekről.

 

A videó oldalra